Esittely

Olen 56-vuotias opettaja, päättäjä ja perheenisä Kaarinasta. Perheeseeni kuuluu vaimoni lisäksi aikuisiän saavuttaneet kaksoset (tyttö ja poika) ja lukiolainen poika.

Olen kuudetta kautta Kaarinan kaupunginvaltuuston jäsen. Vuosina 2016-17 olen ollut myös Kaarinan kaupunginhallituksen, kuten myös  Varsinais-Suomen maakuntavaltuuston jäsen.

Harrastan opiskelua ja liikuntaa. Tällä hetkellä opiskelen espanjan kieltä ja muutama vuosi sitten juoksin elämäni ensimmäisen puolimaratonin. Nuorempana pelasin kilpatasolla koripalloa. Milloin en ole kokouksissa tai seurakuntaympyröissä, minut löytää seuraamasta lasteni urheilu- ja musiikkiharrastuksia. Kentän ja kaukalon laidalla olen löytänyt itsestäni ihan uusia puolia…

Olen työskennellyt luokanopettajana yli 30 vuotta ja tunnen koulumaailman hyvin. Omasta perhetilanteestani johtuen muutenkin lapsiperheiden ja nuorten maailmaan liittyvät asiat ovat tuttuja ja läheisiä. Olen viime vuosina kiinnostunut entistä enemmän myös ympäristö- ja kaavoitusasioista.

Saamani palautteen perusteella minua ovat äänestäneet hyvin monenlaiset ja erilaisista taustoista tulevat ihmiset yli puoluerajojen vasemmalta oikealle. Päätöksenteossa haluan edelleen toimia siten, että kaupunkilaisen etu menee puolueiden ja muiden ryhmien edun edelle.

Toni on kokenut ja ahkera vaikuttaja – arvot ja sydän paikallaan.

– Sari Essayah, pj. KD